Introduktions Pakken (LivetsSandheder v1, siden)

At vågne op før The Event, er nu bleven mere vigtigere end nogensinde før.

Introduktions Pakken. (til LivetsSandheder.dk, siden, v1)

Disse såkaldte serier her. Velvære, Helbred, og ikke mindst Sandhedes, Serierne her, er alle serier, som jeg oprindeligt havde puttet i en "pakke", som jeg valgte at kalde for introduktions "pakken", til LivetsSandheder.dk (v1).. Hvilket jo så kun vidste sig at være noget som jeg valgte at gøre dem til i sidste ende, efter, at de rent faktisk var færdige.


Men med dette sagt folkens. Her vil i altså kunne gå lidt tilbage i tiden, og se mig i nogle af mine alder første serier, som jeg altså her lavede, og som jeg valgte og at lave, her både helt for mig selv i mine helt egne hygge stunder. men ikke også blot bare uddannende stunder, både for mig selv. Men så og sige forhåbentligt også for jer ;)


Vi ses. I videoerne herunder! Hyg jer ;)


\\Rasmus

Velværes, Serien.

Heri, snakker jeg lidt omkring noget velvære. Og og selve det at komme lidt mere tilbage til sig selv. Jeg "ytrer" mig også omkring selve det her med at være til stede i nuet, og ikke også blot bare selve det her med at rent faktisk begynde og så småt begynde og genskabe og reconnecte til sig selv igen, og dermed og igennem sin egen dejlige elskede sjæl.


Tag med mig på en fin cykel tur, og opdagelses rejsende tur, til og med mig, og sammen med jer.


Klik her, for at se Velværes, Serien.


Helbreds, Serien.

Heri snakker jeg lidt om det "generelle" helbred her i ikke blot bare i befolkningen. Men rent faktisk også af hvad der er at se her på daværende nuværende tidspunkt her i 2019, før, The Event.


Befolkningen skal ikke blot bare lære og tage sig af sig selv igen. De skal også lære og leve sammen i harmoni og peace med hinanden,


Men også, sammen med dyr og planter, alt rundt omkring os.


Klik her, for at se Helbreds, Serien.

Sandheds, Serien.

Heri, snakker jeg lidt omkring det her med at menneskeheden på nuværende tidspunkt faktisk blot bare tror at de er selve en titel her, og ikke mindst skal gå rundt og agerer som en titel her, uden at oprigtigt egentligt finde ind til kernen, af dem selv.


Og ikke mindst samtidig med dette, så er det næsten fuldstændig sat op for os i dogmatiske veje, at vi skal gå rundt og agerer som om at man skal have "ret", og ikke også blot bare "hvem ved mest" og eller hvem ved "bedst" og eller så videre og så videre.


Intet her bunder i bund og grund i oprigtig kærlighed til hinanden her. Men i stedet bliver det sådan en slag krig imod hinanden her, frem for at tværtimod egentligt at supporterer hinanden her, i stedet for at gå imod hinanden, blot fordi at man inden i sig selv (på grund af systemet og skole industrien), bliver programmerede til at skulle forsøge og at "passe godt nok ind" og eller at være "god nok"..


Dette er specielt og meget specifik en af mine egne ynglings serier, som jeg her fik lavet på LivetsSandheder.dk v1, før den blev til The Event, Edition.


Jeg er sikker på at du vil kunne lære meget her. Eftersom at jeg såkaldt går ud af disse såkaldte meget firkantede og kasser og bokse og ramme mønstre, fokuseret i sort/hvid tænkning..


God fornøjelse.


Klik her, for at se Sandheds, Serien.


Livets Sandheder

Det er blevet tid til at vågne op, helbrede os selv, og finde vores indre selv!